Sivut

torstai 2. kesäkuuta 2016

UTRECHT

woerden1 utrecht1 utrecht2 utrecht3 utrecht4 utrecht5 utrecht6 utrecht7 utrecht8 utrecht9 woerden2 Utrecht, kaupunki jonka nimen oikeinkirjoittamisen oppimisessa miulla meni varmaan puoli vuotta. Lausua en osaa vieläkään. Utrechtissa vaihdettiin normipyörät tandemiin, enkä kyllä tykänny sitten yhtään. Kuten alempaa videosta voi nähdä, jo pelkkä liikkeellelähtö tuotti miulle suuresti ongelmia, puhumattakaan sitten siitä, miten koko ajan tuntui siltä että nyt kaadutaan. Kirsi tykkäs, mutta mie pitäydyn tästälähin ihan normaaleissa pyörissä.

Tandemista siirryttiin polkuveneilemään kanaaliin, josta taas tykkäsin kovasti! Mikä oiskaan mukavampaa kun chillailla veneessä kauniina päivänä parhaiden kavereiden kanssa.

Utrechtkin oli tosi kiva paikka. En jotenkin osaa ajatella, että se tosiaan on Hollannin neljänneksi isoin kaupunki, Amsterdamin jälkeen se vaan tuntu niin pieneltä. Käytiin myös Utrechtia pienemmässä kaupungissa, Woerdenissa, jossa kylläkin vietettiin aikaa varmaan alle puoli tuntia, joten ehkä sitä ei edes lasketa :D

Hollanti oli tosi jees, sit Saksaa kohti!

2 kommenttia: