Sivut

tiistai 17. helmikuuta 2015

Mietintää ja muutama brunssikuva

nam2 Ihailen sellaisia ihmisiä kuin Katriaulikki blogin Katri ja Apple bubble blogin Elli, jotka onnistuvat bloggaamaan aktiivisesti, välillä ihan tosi arkisistakin asioista, kuitenkin tosi kiinnostavalla tavalla. Molempien blogeissa voi näkyä kuvia aamukahveista ja kertomuksia normipäivän kuulumisista, kuitenkaan niiden olematta yhtään tylsiä.

Oon nykyään aika laiska ottamaan kameralla kuvia. Kun otan niitä, ne päätyy tänne blogiin asti aika harvoin. Oon ihan liian tarkka näiden postausten ulkoasusta ja siitä, että jokaisella postauksella pitäis olla joku tarkka aihe. Mut sit kuitenkin luen tosi mielellään muiden blogeista niitä ihan arkipäiväisiä juttuja. Tuntuu, ettei miun arkipäiväisissä asioissa oo lukijoille mitään kiinnostavaa. Siitä seuraa se, että tää blogi elää aikalailla hiljaisuudessa.
nam Hirveän usein ajattelen, että vois tehä postauksen. Sen jälkeen ajattelen, että ei miulla oo mitään mitä sinne laittaa. Vaikka sen yhden kuvailureissun kuvat oliski vielä julkasematta. Ja hirveän usein keksin postausidean, joka lähes aina jää idean tasolle. Ehkä siinä on hieman  laiskuutta, ja loput inspiraation puutetta. Ajanpuutteesta ei ainakaan oo kyse. 

Haluaisin olla aktiivisempi täällä blogissa. Haluaisin saada sen inspiraation takaisin. Haluaisin saada ne ideat toteutettua. Voisin opetella olemaan vähemmän pikkutarkka postauksien kanssa, ja kokeilla tehdä niitä vähän rennommalla otteella. Ehkä se siitä alkaa sujua!

Ps. Alotettiin sunnuntaibrunssiperinne perheen kanssa, ja muutama viikko sitten miun vuorolla päätin kokeilla noita jenkkien pannareita. Oli muuten aivan superhyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti