Sivut

maanantai 8. kesäkuuta 2015

I HAVE GRADUATED

lehmunen lehmu3_ elisa kirsu lehmu4_ haaah lehmu2 dötsy lehmu5_ lehmu1 countrysiskot_ fblehmu lehmu6_ lovethese_ Perjantai 29.5 valmistuin eläintenhoitajaksi. Nyt miulla on ammatti, oon ihan oikea eläintenhoitaja, en enää pelkkä alan opiskelija. Nää kolme vuotta meni kyllä ihan tajuttoman nopeesti, ja ne on ollu miun tähänastisen elämän parasta aikaa. Noiden kolmen vuoden aikana koin niin paljon kaikkea hauskaa, opin tosi paljon uutta ja sain monta, kovin rakasta ystävää. Oon tosi onnellinen siitä, että kolme vuotta sitten otin ja lähdin kohti tuntematonta, vaikkakin se oli just 16 täyttäneelle pikku-Roosalle vähän pelottavaa. Hyvin siitä selvittiin ja nyt ollaan tässä, kolme vuotta myöhemmin, tutkintotodistus kädessä ja sydän täynnä ihania muistoja. Oon tosi kiitollinen näistä kolmesta vuodesta niin itselleni kuin kaikille muillekkin sen mahdollistaineille. Ja ennenkaikkea ylpeä eläintenhoitaja.♥

I graduated 29.5 to be animal caretaker. Now I have a profession, I am real animal caretaker, not just a student. These 3 years went incredibly fast, and they have been the best years of my life by this far. In those years I had so many fun experiences, learned lot of new things and got many, really precious friends. I am very happy about that 3 yeas ago I left to study in another city, even if it was a bit scary for hardly 16- years old little Roosa. I made it through pretty well, and now I'm here, three years later, examination certificate in my hand and heart full of lovely memories. I am very grateful for these three years to myself and to everyone who made it possible. And above all, I'm proud to be animal caretaker.

2 kommenttia:

  1. Moi! Voisitko kertoa siitä teidän koulutuksesta et mimmonen se oli? Oisin kiinnostunu ja oon harkinnu kyseistä alaa, mutta haluisin saada opiskelijan suusta sen faktan mitä se oli :) olis tosi kiva jos vaik vastaisit tähän mut oma postaus siitä aiheesta ois paras! Oot tosi pirtsakka ja ihanan tuntune ihminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti! :) Joo toki voin kertoa, mut just nyt ei oo aikaa. :D Voisin harkita jopa sen postauksen tekemistä, vaikka oon kyllä aika huono noissa "asiapostauksissa". Onks siulla jotain tarkentavampaa, että mitä asioita haluat tietää, ni vois olla helpompaa? :-)

      Poista